Contactgegevens

Voor alle vragen over onze documentaires en maatschappelijk relevante projecten kunt u ons bereiken op dit adres:

Paul de Bont Producties
Utrechtseweg 133
1213 TP Hilversum
Tel: +31 (0) 035 6319 012
E-mail: Paul de Bont Producties

Routebeschrijving

AUTO

Vanuit Amsterdam: A1, richting Amersfoort. Neem A27, richting Utrecht. Niet afslag Hilversum-noord nemen, maar de afslag Hilversum op de A27 richting Utrecht. Hilversum is al wel aangegeven (op de A1) en is de eerste afslag op de A27.*

Vanuit Utrecht: A27, afslag Hilversum.*

* Bij stoplichten links, onder treinviaduct, op rotonde links (richting Maartensdijk/ Hollandse Rading), Dat is de Utrechtseweg. Nummer 133 is dan aan uw linkerhand, net na het verlaten van de gemeente grens Hilversum

Kijk even op anwb.nl voor een reisadvies op maat met behulp van de routeplanner.

OPENBAAR VERVOER

Stap uit op station Hilversum. Neem de streekbus 58 naar Zeist. Stap uit bij halte Berkenlaan, loop een stukje door, aan de overkant ziet u dan nr. 133.

Stap uit op station Hilversum Sportpark. Dan is het nog ongeveer 15 minuten lopen. Perron aflopen (komend vanuit Amsterdam), links (dus niet het spoor oversteken), meteen weer links (langs water), rotonde driekwart links (Utrechtseweg). Rechtdoor lopen, tot net even buiten de gemeentegrens, nr. 133. Het is een pittige wandeling langs een rechte weg, maar er is geen goede busverbinding vanaf Hilversum Sportpark (ook al meldt de OV-site soms van wel).

Vanuit Utrecht de stoptrein richting Hilversum, uitstappen bij station Hollandse Rading, daar is aansluiting op bus 58 richting Hilversum. Daar uitstappen bij halte Berkenlaan, stukje teruglopen, tot net buiten de gemeentegrens, tot nr. 133.

Kijk even op 9292ov.nl voor het juiste advies, de beste optie verschilt per dag, uur. Soms is uitstappen op station Hilversum Sportpark plus de wandeling de snelste optie. De makkelijkste optie is om met bus 58 te gaan, de bushalte is vrijwel om de hoek.